EVENIMENT CHEILE GRADISTEI

      Comentariile sunt închise pentru EVENIMENT CHEILE GRADISTEI

Eveniment Cheile Grădiștei 2019 – Cooperativa Dacia Unită

     Am încheiat cu bucurie al doilea eveniment al Cooperativei Dacia Unită ce a avut loc în data de 10 august 2019 la Cheile Grădiștei – Moeciu și la care au participat 55 de persoane.
Am avut un eveniment mai bun dacât cel de anul trecut, un eveniment la care cel mai impresionant aspect a fost calitatea excepțională a oamenilor.
Un eveniment cu o atmosferă prietenească, familială, plină de vise realizabile și de speranță, în care am aflat și văzut multe informații și lucruri interesante, în care s-au regăsit atât provocări solicitante, cât și râsete și voie bună, mai ales seara la pensiune.
O vreme cum nu se putea mai frumoasă, cu un peisaj de care te îndrăgostești, un aer curat de munte, cu un răsărit de soare superb, o cafea bună servită dimineată de Mihaela, un sentiment de încântare.
Întâlnirea era absolut necesară în primul rând pentru a ne cunoaște! S-au legat prietenii frumoase și s-a mărit echipa activă, ne-am revigorat entuziasmul pentru a ne mobiliza pentru activitatea ce urmează să o începem, pentru că, așa cum mulți stiți, vineri înainte de a sosi la pensiune, am vizitat în Brașov spațiul în care dorim să amenajăm primul magazin începând cu zilele viitoare.
Președintele Valerică Bulboacă deja a negociat chiria și începând tot din aceste zile vom începe să facem actele pentru înființarea punctului de lucru de la Brașov și vom solicita celor din apropiere, care pot să se implice la amenajare, iar celor de la depărtare care pot să ajute cu alte lucruri la care avem nevoie de ajutor – Pagină, Grup, Chat, promovare – Facebook, Registru, E-mailuri, căutare oferte pentru cele necesare în magazin, etc.
Dna Mihaela Ripa împreună cu dl Marius Drăguțoiu au făcut un plan financiar pe termen scurt, mediu și lung pentru această locație și conform calculelor estimative, fără a arunca cu banii, putem începe amenajarea spațiului și deschiderea primului magazin la Brașov.
Cu ocazia evenimentului avem alături doi noi membri cu 2100 lei și în total avem 73 de noi Unitati de Investiție cu care am depășit 170 000 lei – Valoarea Fondului de Dezvoltare.
Făcând mult voluntariat, în număr restrâns de persoane, fără să plătim specialiști inclusiv pe organizarea de evenimente, învățăm din experiență directă, facem lucrurile cu dăruire și gestionăm cu grijă banii.
Trebuie apreciat ajutorul pe care l-au dat doamnele Lena Oșan, Mihaela Ripa și Daniela Chicuș, care au preluat evidența cheltuielilor și a făcut-o ca la carte, ceea ce a ajutat foarte, foarte mult !
Am avut materiale promoționale noi pe care le vom folosi pentru a recomanda proiectul, dar și unele pe care le vom folosi la următoarele evenimente.
Am avut invitați de seamă, pe dl inventator Iuliean Horneț inventatorul celor mai performante echipamente de ardere a peleților fabricați din orice fel de biomasă, dar și pe dl Mihai Iulian Cuculas manager la Proiect Ro Invest Capital, care ne-au oferit multe informații, dar și disponibilitatea de a ne ajuta în proiectele viitoare în strategia de accesare de fonduri.
Am identificat cel puțin mai multe oportunități pentru a dezvolta noi proiecte, printre care cultivarea cânepei a cărei piață se estimează că va crește de la 0,6 la peste 20 de miliarde de dolari în doar câtiva ani.
Legat de organizarea evenimentelor viitoare, avem rugămintea să comunicăm, să răspundeți în timp cât mai scurt la fiecare comunicare, să faceți cât mai din timp rezervarea în vederea participării pentru că toate acestea ne ajută foarte mult din toate punctele de vedere – atât la alegerea locației cât și la comandarea meselor și a materialelor.
La acest eveniment comunicarea cu fiecare în parte a necesitat foarte mult timp și datorită faptului că mai puțin de jumătate dintre cei care au confirmat inițial au mai răspuns la telefon, am fost nevoiți să renunțăm la două pensiuni, ceea ce a dus la problemele pe care le-am întâmpinat, dar față de care ați dovedit o înțelegere exemplară!
Am văzut invenția domnului Vladimir Polearus – centrala electrică pe care o puteți vedea pe https://www.ellasystems.ro , dar și arzătoarele impresionante EcoHornet instalate la hotelurile de la Cheile Grădiștei.
Evenimentul a fost filmat sub forma de live pe Facebook, iar zilele viitoare vom termina de prelucrat materialul video pe care îl vom putea vedea pe site-ul www.daciaunita.ro și pe canalul nostru de Youtube
Vom avea din nou conferința online revigorată de noii membrii care doresc să se alăture.
Linkul de conferință este același și vă așteptăm să alegem împreună ziua sau zilele pentru conferințele cu membrii cooperatori : https://zoom.us/j/4786633044